Er werd een warme dag voorspeld tijdens de masters 30+ wedstrijd van de Pearl Izumi Cup in Zoetermeer. Tijdens het verkennen bleek er gelukkig een verfrissend briesje te staan die enigszins wat verkoeling zorgde maar ook voor wind tegen op bijna ieder stuk waar je het niet wilde. Toch kwam een extra bidon goed van pas. Deze hadden Ruud en Anco vast klaargezet voor het geval dat.

De organisatie had best veel veranderd aan de ronden ten opzichten van vorig jaar. Mede door de uitbreiding van de skihal van Snowworld was er aan de achterzijde een nieuwe klim gemaakt. Ook moest er dit jaar een gedeelte van de rockgarden worden omhoog gefietst, genoeg uitdaging dus.

Lees verder

Landgraaf, veel hoogtemeters. De tubes mocht iedereen thuis laten want die waren met dit parcours een 'no-go'. Het was een echt mountainbike rondje met veel regen en modder. Langs de hoge trap zat een lange afdaling in het parcours deze afdaling was amper te fietsen maar lopen was ook lastig. Door al deze glibberige stukken zijn er wat ongelukken gebeurt. Zo is Patrick gevallen en heeft hij de laatste ronde zonder zadel gereden. Anco kreeg net na de verzorgingspost een lekke band en moest een erg lang stuk lopen. Verder hebben de mannen zich goed weten te redden in deze modderige bende. Nu op naar het NK.

Lees verder

Koen van der Ven heeft afgelopen zondag een wedstrijd gereden in Paal (BE). Hij startten tussen een aantal bekenden zoals Tom Meeuwsen, Thijs van Amerongen en Quinten Hermans. Dit maakte de wedstrijd extra spannend maar vooral ook zwaar. Het parcours was modderig en glad, de kans op fouten maken was aanwezig. Na een goede maar erg snelle start is Koen op zijn eigen tempo gaan rijden en heeft zonder fouten te maken de wedstrijd uitgereden.

Lees verder

Je kan meteen merken dat het België is, een klim van 400 meter om mee te beginnen en daarna glibberen en glijden over de paden in het bos. Er zaten een aantal spannende drop off’s en zware klimmen in het parcours maar de mannen hebben zich weten te redden en reden ieder een mooi resultaat.

Lees verder

Pagina 1 van 8 paginas  1 2 3 >  Last ›